Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΜΦΊΡΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΤΑΣΗ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΊ ΤΗς ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 97/98
ΠΟΥ ΚΡΊΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ




23/04/102
ΝICOZIA F.C.-  ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ (3-3) 4-3 στην παράταση
ENA(Selecao) - ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 2-3
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ένταση διεξήχθησαν οι ημιτελικοί του κυπέλλου στην κατηγορία 97/98, που ανέδειξε τελικά νικητές την Nicozia f.c. παράταση επί του ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΥ με σκορ (4-3), ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξη με σκορ 3-3. Μια αμφίρροπη αναμέτρηση που άφησε πικρία στην ομάδα του Πανσόλειου που έχασε την πρόκριση στην παράταση και την χαρά στην ακαδημία της  που πήρε την πρόκριση πριν την διαδικασία των πέναλτι.
Στην άλλη αναμέτρηση στην Αθηαίνου διεξήχθη ένας αμφίρροπος αγώνας  με την ομάδα της
ΕΝΑ(selecao) να εισέρχεται δυναμικά στον αγώνα και να χάνει τρεις κλασικές και το δοκάρι να σταματά ένα φοβερό σουτ, αλλά η ακαδημία Ευθυμιάδη1 κατάφερε στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία να προηγηθεί με ένα πανέμορφο σε εκτέλεση τέρμα, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα 15` λεπτά η ακαδημία  Ευθυμιάδη1 ήταν σαρωτική και με άλλα δύο τέρματα ανέβασε τον δείκτη στου σκορ σε στο 0-3 χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να τον διευρύνει περισσότερο. Στο σημείο αυτό η ακαδημία της ΕΝΑ(selecao) αφυπνίστηκε και με μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-3, και αν χάνει πολλές ευκαιρίες έως το τέλος να ισοφαρίσει την αναμέτρηση. Την πρόκριση πήρε τελικά η ακαδημία Ευθυμιάδη1.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου 2012 στον Πέρα χωριό Νήσου, στο γήπεδο της ΜΕΑΠ, και καλούνται όλες οι ακαδημίες να είναι παρόν, βραβεύοντας επίσης τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή της κατηγορίας 97/98.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου